Az Anabelle Bed and Breakfast apartmanban engedélyezett a dohányzás?

A Bed and Breakfast apartmanunk nem dohányzó, viszont a teraszon, az ebédlő mellett a kijelölt helyen, engedélyezett. (székek, asztalok, hamutartót biztosítunk)

Hol található az Anabelle Bed and Breakfast Budapest?

Az apartman a Pesti oldalon található, közel a parlamenthez és a Dunához az V. kerületben.

Kell előleget fizetnem?

Igen, 25%-ot kell előre fizetni, hogy biztosítva legyen a foglalás.

Az Anabelle Bed and Breakfast Budapest biztosít parkolóhelyet?

Külön, saját parkolónk nincs, viszont közel az apartmanunkhoz 2 modern és őrzött mélygarázs is található, mindössze 5 perc sétára a Bed and Breakfasttől.

Könnyen megközelíthető a Bed and Breakfast apartmanjuk?

Igen, nagyon könnyen elérheti az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmant, akár tömegközlekedési eszközökkel (Metro, busz, villamos).  Ha autóval érkezik használja a navigációs berendezést, írja be a címunket: Garibaldi utca 1.

Kínálnak fitness/spa/wellness hozzáférést?

Igen, kapcsolatban állunk több közeli fitness/spa/wellness központtal, melyek mindössze néhány perc sétára találhatóak az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmantól. Ha érdeklődik a lehetőség iránt, kérjük a foglalásában tűntesse fel így további részleteket küldünk önnek, illetve az időpontfoglalásban is segítünk.

Miért válasszam az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmant?

Ha első osztályú szállást keres, kifogástalan vendéglátással, és teljes felszereléssel egy kiemelkedő, központi helyen, Budapesten, akkor az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmant mindenképpen Önnek ajánljuk.

Biztosítanak ingyenes WIFI hozzáférést az apartmanban?

Az Anabelle Bed and Brekfast Budapest teljes területén ingyenes WIFI hozzáférést biztosítunk. Ha nem rendelkezne, vagy nem hozta volna el laptopját, tabletjét, okos telefonját, de internetezni szeretne, az apartmanunkban tartózkodóknak tabletet biztosítunk.

Allergiás vagyok. Rendelkeznek antiallergén szobákkal?

Minden szobánk antiallergén párnákkal felszerelt, a takarítószemélyzet Bio tisztítószereket használnak, hogy biztosítva legyen az antiallergén környezet.

Mikor jelentkezhetek be az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmanba?

Mindent megteszünk azért, hogy a vendégeinket a számukra megfelelő időpontban tudjuk fogadni, érkezzenek korán reggel vagy késő este. A bejelentkezési idő azonban 15:00-kor esedékes,  ha 12 óra előtt érkezik, leadhatja a csomagját, mi adunk Önnek egy Budapest térképet illetve a kulcsot így a bejelentkezésig szabadon felfedezheti a várost. Alternatív megoldás lehet, hogy az érkezést megelőző éjszakát is lefoglalja, akkor azonnal bejelentkezhet az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmanba, legyen bármilyen korán.

Mikor kell elhagyni az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmant?

A kijelentkezési idő délelőtt 11 óra. A csomagjait azonban kijelentkezés után még megőrizzük, így a busz/vonat/repülő indulásáig kényelmesen eltöltheti az időt.

Későbbi kijelentkezés megoldható?

Ha később szeretne kijelentkezni, kérjük, erről értesítsen minket.

Foglalhatok online?

Igen, a foglalórendszerünket használva kényelmesen lefoglalhatja a szállást. Hogy a foglalás teljesen érvényes legyen, kérjük a teljes összeg 25%-át előlegként befizetni. Ezt a biztonságos PayPal rendszeren keresztül, az online foglalórendszerben megteheti.

Milyen közel van az Anabelle Bed and Breakfast Budapest a közeli éttermektől, látnivalóktól, és a főbb metró-busz-villamos vonalaktól?

Mivel az apartmanunk Budapest központjában található akár gyalog, néhány perces sétával is elérhetőek Budapest főbb látványosságai, éttermek és üzletek, valamit a fő metró, villamos és buszvonalak (Kossuth Lajos tér).

Hol van a legközelebbi városnéző busz?

Szinte majdnem az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmannal szemben, a Nádor utca 36-ban felszállhat a piros „Hop on Hop off” buszra. Ha egy csodálatos városi kirándulást szeretne kipróbálni, mindenképpen ajánljuk a kétéltű buszt („The Floating Bus”),  mely a vízről és szárazföldről is bemutatja a város szépségét. A buszon angol nyelvű kísérő élőben ismerteti a város nevezetességeit, történetét. Az indulóállomás egy rövid sétára található az apartmantól, közel a lánchídhoz és a Széchenyi István térhez.

Biztosítanak segélyvonalat/hívást az ottartózkodásom alatt?

„Soha nem hagyunk egyedül!”. 24 órás, éjjelnappali segélyhívást biztosítunk az Anabelle Bed and Breakfast apartman vendégei számára. Emellett SMSt és emailt(anabelle@bedandbreakfast.hu) is fogadunk melyekre amint lehet, válaszolunk.

Hogyan hívhatok helyi számokat a külföldi telefonommal?

A magyar telefonszámok 7 számjegyből állnak, az első számjegy az ország azonosító, majd a hálózatazonosító, mely a szolgáltatót jelzi illetve a lokációt.

Az Anabelle Bed and Brekafast segélyszámát a következőképpen hívhatja: 0036-70-429-7927

Milyen módon fizethetek a szállásért?

Paypalon keresztül, bankkártyával, készpénzzel, Euróval, Forinttal, Dollárral.

Háziállat engedélyezett az Anabelle Bed and Breakfast Budapest apartmanban?

Mivel az Anabelle Bed and Breakfast Budapest antiallergén környezetet szeretne biztosítani, így sajnos háziállatokat nem engedélyezünk.

Biztosítanak repülőtéri fuvart?

Igen, ha repülővel érkezik, felvesszük, illetve távozáskor ki is visszük a repülőtérre. Kérjük egy névvel ellátott táblát, lapot készítsen elő, hogy könnyebben megtalálja sofőrünk.